top of page

İLEF 1985 Mezunlarıyla buluşuyoruz.


Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin 25 yıl önceki mezunları Ankara’da buluşacak.

A.Ü İletişim Fakültesi Mezunlar Vakfı  ( İLEV)organizasyonunda gerçekleşen bu buluşmalarda, mezunlar yıllar önceki arkadaşlarıyla biraraya gelerek hasret giderme imkanına kavuşuyorlar. Eş ve çocuklarıyla birlikte yenen bir akşam yemeği sonrası hem yeni dostluklar edinilmiş hem de eski anılar canlandırılmış olmaktadır.

Fakültemiz Öğretim Elemanları ve eski hocalarımızın da eşlik ettikleri bu yemek esnasında, mezuniyetinin 25. yılını tamamlayan mezunlarımıza İLEV  tarafından hazırlanan Mezuniyet  Plaketleri de takdim olunmaktadır.

İlki geçen yıl gerçekleştirilen ve bu yıl da tekrarını yapılacak bir uygulama ile adı o yıllarda Basın Yayın Yüksek Okulu olan Okulumuzun 40 yıl önceki mezunlarını da bu yemekte görmek ve ağırlamak mümkün olacaktır.

 Okulumuzun 1970 Mezunları da  bu buluşmaya Onur Konukları olarak katılacaklar, 1985 mezunlarının plaketlerini takdim edeceklerdir. Bu gecenin anısına ” kırk yıllık” bir kahvenin  de armağanına sahip olacaklardır.

İLEF 1985 Yılı Mezunlarının  ve  BYYO 1970 katılacakları bu seneki buluşma 6 Kasım 2010 Cumartesi Günü Ankara İTÜ Evi Gümüşsuyu Restaurant’ta gerçekleşecektir.

.

bottom of page