top of page

Anneler günü devam eder mi?


Hakikaten ” Anneler Günü ” devam eder mi? Eder mi eder. Niye derseniz, anneleri bir günde anmak yetmez de ondan.Diğer sebep de bizim sayfamızdaki  ” Anneler  Gününüz Kutlu Olsun” adlı yazımızı geç okuyan dostlarımızın bulunuşu. Haklılar elbet, günde yüzlerce kez aranıp okunan site olmadığımızı biliyoruz, farkındayız.Bu eksiklik mi? Değil elbette. Derdimiz binlere kendimiz okutmak olmadı, olmaz da. Keşke  adı geçen yazımı çok değil 20-25 arkadaşım okusaydı, o benim için milyonlar okumuş kadar olurdu. Temennim o yazımı, yazının asıl sahipleri olan o kişilere okutmaktır sadece.

Dedik ya Anneler Günü bitti mi diye! Bitmemiş. Bitmesin de.

Ahmet Birim, bu anneler gününde hayatında bir ilki gerçekleştirmiş, annesine ve babaannesine birer buket göndermiş taa İstanbullardan. Şimdi gündem bu; İstanbul’dan , torundan çiçek gelir de babaanneler o çiçeği alıp yanına fotoğraf çektirmez mi?

Hem de nasıl? Çektirmiş zaten.  İyi de kim çekmiş ? Onun bilgisi henüz yok. Ne olursa olsun, bize de yeniden hayırlamak kaldı. Anneler Gününüz hiç bitmesin.


İLAVE: Hemen üstteki yazımızda demiştik ya; ” İyi de kim çekmiş? Onun bilgisi henüz yok. ” diye. Meğersem bir çeken elbette olurmuş. İşin garibi, o fotoğrafı çeken bu kez aynı buketle  çekilmiş fotoğrafını göndererek cevap veriyor bize.

Peki ama Hayati Hoca bunu kim çekti o zaman?

bottom of page