top of page

Dünden Bugüne Taşıdıklarımız Sergisi


ODTÜ Mezunlar Derneği Koleksiyon Kulübü tarafından düzenlenen, ” Dünden Bugüne Taşıdıklarımız” temalı  karma sergiye, ” Memleket Hastaneleri” konulu fotoğraf koleksiyonumuzla iştirak ettik.

Ankara Çankaya Belediyesi  Çağdaş Sanatlar Merkezinde düzenlenen karma sergiye 22 koleksiyoner arkadaşım daha eşlik etti. Gerçekten de serginin adına çok uygun şekilde, bizlerin sahip çıkmadığı anda yok olup gidecek nice, obje, efemera, fotoğraf, eşya ve resim günümüze aktarılmış oldu. Taşınmış oldu.


ODTÜ’lü olmamama rağmen çeşitli sergilerinde yer aldığım, beni davet ederek, kendileriyle çalışmaktan zevk aldığım, değerli koleksiyoner arkadaşlarıma çok şey borçluyum. Başta kulüp başkanımız Şaner ALAP ve  Bülent YILMAZER olmak üzerine hepsine çok teşekkür ediyorum. Üstelik bu kez sergimin hiç bir aşamasında bulunamadım ve yardım edemedim. Benim sergimin düzenini ve yerleşimini dahi her biri çabalarıyla gerçekleştirdiler.

ODTÜ’lü öğrencilerin de bu aşamada büyük katkıları olduğunu ve özellikle de benim sergimin düzeni esnasında büyü çabalar harcadıklarını biliyorum. Her birine binlerce teşekkür.


Açılışı 17 Kasım 2016 tarihinde yapılan ve yaklaşık 13 gün açık kalacak  ” Dünden Bugüne Taşıdıklarımız” temalı sergi, bir çok insanımız için hayret verici nidalara sebep olacak iken, bir çok insanımız ( özellikle de çocuklarımız)  için de bilgi verici mırıldanmalara eşlik edecektir.

Benim için de yeni bir serginin ötesinde, 25’inci sergim olarak önemli  bir kilometre taşını geçmiş olmama vesile olacaktır. Belki de Ankara’daki son sergim olarak da başka bir vasıf üstlenecektir. Kim bilir?


odtusergihc5

odtusergihc4
bottom of page