top of page

Cumhuriyet’imizin ve Günümüzün Heykelleriyle Ankara


Yeni bir sergi süreci içinde olduğumuzu daha önce belirtmiştik. Bunun ilk adımı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yapabildiğimiz bir etkinliktir.

Daha önce çeşitli vesilelerle, farklı mekanlarda  açmış olduğumuz sergiyi, bu kez Cumhuriyet Kültür Merkezi’ne taşıdık. Sergi fotoğrafları arasında yeni bir düzenleme gerçekleştirerek, yeni bir konsept tasarladık.

Ankaraya farklı gözlerle bakılabileceğinin, bir başka söylemi oldu, bizim bu sergi fotoğraflarımız. Ankaralılar, gezdikleri, bildikleri Ankarayı bir de bizim gözümüzle görmeye çalıştılar. Meğerse ” ne kadar çok heykel varmış!” demeye, “meğerse ne kadar çok güzelmiş!” demeye başladılar.

“Ankara, heykel ve anıtlarıyla daha güzel” söylemimiz, çok söylenir ve yaşanılır oldu.

Umut ERHAN’ın vizöründen yansıyan fotoğraflarla hazırladığımız ve ilk çalışmalarına ” Ankara Şehir Anıt ve Heykelleri” adını verdiğimiz Fotoğraf Sergisi’nin, yeni etkinliği 28 Ekim 2011 Cuma Günü  Ankaralılarla buluşacak.

” Cumhuriyet’imizin ve Günümüzün Heykelleriyle Ankara” adını verdiğimiz Fotoğraf Sergisi, 11 Kasım 2011 tarihine kadar Cumhuriyet Kültür Merkezi, Ahmet Rasim Sokak No : 14 adresinde izlenebilecek.

bottom of page